Meniu

Adaugat de pe aug. 21, 2015 in Benzi adezive | 1 comentariu

Banda antiderapantă cu inserție fotoluminiscentă

Banda antiderapantă cu inserție fotoluminiscentă

Buna tuturor!

O sa va prezint astazi o banda care mie mi s-a parut foarte interesanta, prin dublul efect pe care il are: cel de protecție si cel de semnalizare.

Banda antiderapantă cu inserție fotoluminiscentă  HI BOND HAS 945 este utilizată pentru a demarca anumite trasee care se afla în zone cu luminozitate redusă.

Banda se aplica pe pardoseli sau trepte, pentru a preveni riscul de alunecare, mai ales daca aceste zone se afla in obscuritate, fiind utile de asemenea pentru a face economie la consumul de energie electrica.

Benzile se pot aplică pe o varietate de suprafețe precum: beton helicopterizat, gresie ceramică fără striații sau modele, scari de lemn, scari de metal sau pardoseli din mozaic. Suprafețele din marmură, gresie cu modele, piatră naturală trebuie sigilate.

HAS 945 este recomandată pentru aplicare la interior, ca masura de precauție, în cinematografe, teatre, scoli, ieșiri de urgenta sau în spații publice în care iluminarea defectuoasă poate reprezenta o problema.

Banda antiderapantă cu inserție fotoluminiscentă HAS 945 nu este recomandată pentru aplicarea la exterior deoarece portiunea fotoluminiscentă nu este rezistentă la temperaturi extreme sau la umiditate.
Inserția fotoluminiscentă este realizata din PVC și nu este stabilă atunci când este expusă la UV sau umiditate ridicată.

Zona antiderapantă este neagră, iar inserția fotoluminiscentă este verde pe timp de noapte. Dimensiunile rolei sunt de 50 mm x 18M.

Durata de luminiscență este de 6 ore.

O banda interesantă, nu-i asa? Sper ca v-a placut si voua.

Va doresc să fiți protejați cât mai eficient!

Claudia Scornea,

Administrator

1 Comentariu