Meniu

Adaugat de pe iul. 15, 2016 in Folii profesionale, Folii protectie solara |

Foliile de protecție solară

Foliile de protecție solară

Sezonul aplicarii foliilor pentru protectie solara este in plina desfasurare, iar la NOI gasiti folia potrivita aplicatiei dumneavoastra!

Aveti nevoie de o folie pentru protectie solara aplicabila pe cladiri de birouri, magazine stradale, locuinte? Cu aplicare pe exterior sau interior? Inchisa la culoare sau mai transparenta?

Mai jos va prezentam cateva variante din care puteti alege produsul ideal pentru lucrarea dvs.:

RÉFLECTIV UVA 151 – Folie pentru protectie solara in nuanta de gri-albastrui, special creata pentru aplicarea pe vitrinele magazinelor stradale! UVA 151 respinge 20% din energia solara, pastrand vizibilitatea si totodata protejeaza produsele de decolorare! Produsul se aplica pe partea interioara a suprafetelor vitrate, durabilitatea este de pana la 15 ani si este disponibila in role cu latimea de 1520 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

RÉFLECTIV SOL 101 – Folie pentru protectie solara argintiu deschisaplicabila pe partea interioara a suprafetelor vitrate sau a geamurilor securizate, dintr-o singura foaie de sticla (fara limita de dimensiune) sau din doua foi de sticla (limita de dimensiune 1.2 mp). SOL 101 respinge 75% din energia solara. Durabilitate de pana la 15 ani. Disponibila in role cu latimea de 1520 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

RÉFLECTIV SOL 102 – Folie pentru protectie solara argintiu inchis, aplicabila atat pe partea interioara, cat si partea exterioara a suprafetelor vitrate sau a geamurilor securizate formate din una sau mai multe foi de sticla. SOL 102 respinge 79% din energia solara. Durabilitate de pana la 15 ani. Disponibila in role cu latimea de 1520 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

BRUXSAFOL SILVER 15 DARK– Folie pentru protectie solara argintiu inchis, aplicabila pe partea interioara a suprafetelor vitrate. Silver 15 Dark respinge 80% din energia solara. Durabilitate de pana la 3 ani. Disponibila in role cu latimea de 1524 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

Va dorim o vara cat mai frumoasa!

Claudia Scornea,
Administrator