Meniu

Adaugat de pe aug. 20, 2016 in Benzi adezive |

Ce au în comun industria mobilei și benzile dublu adezive?

Ce au în comun industria mobilei și benzile dublu adezive?

Soluţiile dublu adezive câştigă teren în industria mobilei.

Ele sunt folosite pentru a fixa profile, ornamente decorative şi pentru acoperiri eficiente şi fixe precum şi la ambalarea şi securizarea mărfurilor pentru transport. Sunt adăugate continuu noi zone de întrebuinţare. Benzile adezive ofera o prindere sigură, permanentă  si contribuie la asamblarea rapidă asigurand creşterea eficienţei în timpul lucrului.

Cuvantul de baza: EFICIENȚA

Pentru a întâmpina cerinţele continue de schimbare din construcţia şi designul de mobilier, benzile dublu adezive susţin tendinţa puternică spre uşor, economie de timp şi sistemele de preţuri reduse pentru fixarea pieselor, care înlocuiesc din ce în ce mai mult metodele tradiţionale precum şuruburile şi cuiele.
Asamblarea cu benzile de montaj dublu adezive reprezintă o alternativă preferată: fixează articolele solid şi sigur chiar şi pe suprafeţe neregulate. În acelaşi timp, suportul elastic absoarbe şocurile şi mişcările, iar legătura rămâne flexibilă.

Avantajele folosirii benzilor adezive sunt multiple și țin de natura calității produsului ori a eficienței procesului de producție:

-Prinderi de lungă durată sigure
-Fără ruperi de material la locul de perforare
-Fără reziduuri de clei pe produsul finit

-Economii de cost datorate construcţiei mai simple

-Timpi scurţi de montaj în producţie
-Cantitate mai mare a producţiei prin eliminarea timpului de uscare
-Asamblare şi instalare finală rapidă, curată, simplă

Prinderi sigure

Cu benzile dublu adezive ornamentele decorative din PVC, MDF, lemn sau aluminiu pot fi fixate sigur pe sticlă sau alte suprafeţe de mobilier. Periile de reducere a prafului, opritoarele pentru uşi şi profilele de colţ pot fi de asemenea instalate rapid, sigur şi invizibil.

Elementele mari şi grele cum sunt oglinzile montate pe lungimea uşilor pot fi fixate sigur şi permanent cu benzilor dublu adezive

Livrare în condiții optime 

Benzile dublu adezive simplifică manavrarea coletelor și asigură o livrare sigură și intactă.

Fixează piesele mici în locuri uşor de găsit. Ajută la ambalarea pieselor mari şi mici în siguranţă în cutiile de carton sau plastic. Pot lega mai multe cutii de carton într-un singur palet astfel încât se păstrează în siguranţă pe poziţie şi nu alunecă.

În funcţie de aplicarea pentru care au fost avute în vedere, sunt rezistente la temperatură sau îmbătrânire, pot fi îndepărtate fără a lăsa reziduuri sau se pot personaliza prin imprimare.

Vă dorim aplicații cât mai sigure, de calitate și eficiente.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. Suntem la un click distanță.

Claudia Scornea,

Administrator