Folii autocolante ornamentale: pereti, geamuri, pardoseli

Foliile ornamentale servesc la decorarea peretilor, a geamurilor sau a pardoselilor.

Folii ornamentale pentru decorarea peretilor

Sunt folii special create pentru decorarea peretilor cu imagini grafice deosebite. Sunt destinate numai aplicatiilor de interior. Pot fi lipite doar pe peretii care au suprafata neteda (peste vopsea ori tapet) si nu pe peretiirugosi sau deformati. Datorita varietatii de vopseluri de pe piata, inainte de aplicarea foliei Wall Art pe perete se recomanda testarea in prealabil a compatibilitatii dintre adezivul foliei si suprafata peretelui pe caredoriti sa o aplicati. Foliile Wall Art nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de teflon!

Folii adezive pentru decorarea geamurilor

Sunt disponibile in diverse nuante si texturi: aurii, argintii, sidefate; film transparent, colorat in masa, pentru realizarea de vitralii. Se folosesc pentru decorarea suprafetelor transparente, la interior si la exterior.

Folii adezive pentru decorarea pardoselilor - Floor Graphics

Aplicatia Floor Graphics se utilizeaza pentru decorarea pardoselilor cu elemente grafice deosebite. Ea se realizeaza printr-un kit format din doua componente: folia de print si foliile speciale de laminare. Acestea confera rezistenta printului la marea majoritate a uleiurilor si a grasimilor, a combustibililor, a solventilor si acizilor slabi. Folia are o texturã speciala, care asigura protectie impotriva alunecarii si cand este uscata, cat si atunci cand este umeda.

Cereti oferta personalizata pentru folii autocolante!

Mai multe imagini:

Contacteaza-ne!