Etichete industriale, adezive si speciale, in rola

Etichete Adezive Personalizate

Etichetele adezive sunt etichetele confectionate din materiale aderente la presiune sensibila. Sunt practice si usor de folosit. Pot fi imprimate pe hartie sau folie PVC si au diferite forme decupabile pe conturul solicitat. Etichetele pot fi removabile sau permanente, imbracand o multitudine de proprietati in functie de necesitatile aplicarii.

Etichete In Rola

Aceste etichete se prezinta sub forma de rola, cu diametrul variabil conform standardelor constructive ale imprimantelor termice. Aplicarea lor este automata sau manuala. Caracteristicile de imprimare, forme, dimensiuni, permit realizarea etichetelor in tiraje adaptate solicitarilor.

Etichete Industriale

Etichetele industriale sunt etichete folosite in industria automotive, aeronautica, electronica, IT, telefoane mobile etc. Ele deservesc folosirii in diferite faze ale proceselor de productie si fabricatie. Cel mai adesea aceste tipuri de etichete sunt constituite pe baza de proiect ce porneste de la analiza ideii necesitatii de productie. Ele pot fi rezistente la temperatura, umiditate, medii corozive, contactul cu substante chimice, uleiuri si grasimi.

Etichete Speciale

Etichete Electrostatice

Datorita incarcarii electrostatice, etichetele electrostatice se pot fixa pe orice suprafata. Pot fi inscriptionate cu marker si pot fi imprimate cu orice grafica.

Etichete Permanente

Etichetele permanente sunt etichete adezive care au o mare durabilitate in timp.

Etichete Removabile

Etichetele removabile sunt destinate aplicatiilor nepermanente, acolo unde se doreste indepartarea facila si fara reziduuri a etichetei.

Etichete Sigiliu

Etichetele sigiliu se folosesc in aplicatii unde rolul lor este de a proteja produsele autentice de falsuri, impiedicand fraudele. Etichetele nu pot fi dezlipite si reutilizate. Aderenta adezivului este mai mare decat rezistenta la rupere a foliei, fapt ce nu permite dezlipirea foliei de pe suprafata pe care a fost aplicata, fara sa se autodistruga, rupandu-se in fragmente foarte mici.

Etichete Magnetice

Etichetele magnetice adera foarte bine pe suprafetele metalice. Pot fi personalizate cu grafica necesara si decupate in diferite forme, fiind pretabile aplicarii la interior sau la exterior.

Etichete Reflectorizante

Etichetele reflectorizante sunt special create pentru evidentiere, indrumare, marcare, avertizare ori semnalizare. Coeficientii de reflexie ridicati asigura o buna vizibilitate, chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau in conditii meteorologice dificile.

Etichete Fotoluminiscente

Etichetele fotoluminiscente se caracterizeaza prin producerea unei luminiscente puternice, imediat ce sursa de lumina este oprita. Efectul fotoluminiscent se repeta ori de cate ori se stinge sursa luminoasa, proprietatile fotoluminiscente nefiind diminuate.

Etichete Volumetrice

Etichetele volumetrice sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, deasupra caruia este aplicata o rasina transparenta rigida sau flexibila.

Etichete Project Based

Etichetele Project Based sunt etichetele speciale care sunt elaborate in urma unui proces de creatie urmarind pasii executiei de la concept pana la finalizare.

Mai multe imagini:

Contacteaza-ne!