Despre Dass Center GWA

In anul 1995 business-managerul Dass Center GWA - Paul Ghilus, isi incepea calatoria pasionanta in domeniul foliilor autocolante. Partener constant in demersul pentru excelenta i-a fost Algernon Impex, importator al foliilor Orafol din anul 1994.  Astfel firma coordonata de d-l Ghilus a devenit distribuitor autorizat al Algernon Impex pentru toata gama de produse Orafol, Siser, Reflexite, Hi Bond.

Implicarea in domeniul distributiei foliilor autocolante si a prelucrarii lor a fost o preocupare constanta; la fel si orientarea catre calitate si furnizarea celor mai potrivite solutii nevoilor clientilor firmei.

Punctul forte al Dass Center GWA il constituie expertiza in domeniul prelucrarii foliilor autocolante ceea ce permite, fara drept de echivoc, satisfacerea exigentelor produselor solicitate pana la cele mai mici detalii.

Suntem aici sa va oferim informatiile tehnice necesare pentru alegerea materialului optim pentru fiecare aplicatie in parte. In acest sens punem la dispozitie personal specializat, cataloage, fise tehnice si mostrare de culori pentru produsele comercializate. Respectam intotdeauna conformitatea comenzilor si adreselor de livrare din comenzile clientilor. Asiguram confidentialitatea tuturor informatiilor primite de la clienti.

Calitatea produselor este garantata in conformitate cu garantia oferita de producator prin certificatele de calitate care insotesc produsele. Oferim un sistem coerent de reduceri de pret, in functie de cantitatile cumparate, dar si de fidelitatea clientilor. Comenzile se fac direct la sediul nostru, telefonic, prin fax sau e-mail.

Pentru oferte, bonificatii si alte informatii utile, nu uita sa ne urmaresti pe blog!